Wat is handlijnkunde?

Handlijnkunde is een manier om je bewustzijn te ontwikkelen en te verruimen- ik kan vertellen over je karakter, je activiteiten, je relaties en je gezondheid.
Daarnaast wil ik het thema waar je (onbewust) voor bij me komt duidelijk zien te krijgen.Ik kan door mijn ervaring direct in je leven kijken- als ik je hand lees wijs ik aan welk teken ik zie en vertel waar het voor staat.
Voor mij is handlijnkunde een manier om mijn intuïtie te laten stromen. Ik heb de handen blijkbaar nodig als ‘handvat’ om dat op gang te laten komen.
Voordat we beginnen maak ik eerst een afdruk van je handen met drukinkt (goed afwasbaar) voor mijn archief. Zo heb ik je handen bij me; mocht je na het consult nog een vraag hebben, dan kijk ik op de afdruk, hoef je dus niet langs te komen.


Enkele reacties na de handlezing

*'Ik heb zeer genoten van de empathische manier waarop je jouw kennis met mij en de andere dames deelde.' (Caroline, nav een workshop handlezen)
*'Wij beide hebben genoten van de sessies, en waren dan ook zeer verrast wat je ons vertelde. Hebben hier dan ook een goed gevoel aan over gehouden.' (echtpaar uit Zutphen)
*'Ik ben een tijd geleden samen met mijn man bij jou geweest voor een handlezing. Wij hebben dit toen als heel bijzonder en waardevol ervaren.' (mail van Susan)
*'Heel erg bedankt voor vandaag. Het heeft me net dat ene duwtje in de richting gegeven om door te gaan waar ik mee bezig ben. Een boost voor mijn zelfvertrouwen, een bevestiging van dit ben ik ,dit kan ik en dit wil ik. Dank je wel.' (Didi)
*'Ik wilde nog even doorgeven dat ik erg heb genoten van de handlees sessie. Ik heb je bij een aantal mensen aanbevolen.' (Bianca)

Bonus

Landelijk gezien ben ik als Handlijnkundige erkend als Baanbreker:

https://handleeskundige-in-het-zonnetje.jouwweb.nl/handleeskundige-baanbrekers